Αshtanga & Yin Yoga

με τη Μαριάννα Θυμιάκη
για ενήλικες
κάθε Τρίτη 5-6μμ Αshtanga Yoga κάθε Πέμπτη 7.30-8.45μμ Yin Yoga

Πρακτικές για ενήλικες που εξερευνούν διαφορετικά στυλ yoga, με όχημα το σώμα μας και προορισμό μια πιο ενσυνείδητη ζωή.

Η Αshtanga Yoga είναι ένα μονοπάτι ολιστικής υγείας που έχει τις ρίζες του στην Ινδία. Στον Δυτικό κόσμο έγινε γνωστη από τον Shri K. Patthabi Jois. Η μέθοδος εμπεριέχει τον συγχρονισμό της αναπνοής με την κίνηση βασισμένη πάνω σε κάποιες δομημένες κινητικές ακολουθίες. Ο ιδρώτας που παράγεται από την εσωτερική θερμότητα αφαιρεί από τον οργανισμό όλες τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες. Μια πρακτική σχεδιασμένη να προσφέρει ένα υγιές σώμα και πνεύμα.

H Yin Yoga είναι μία πρακτική για όλους με εξαιρετικά οφέλη, καθώς βοηθάει στην ανακούφιση χρόνιων πόνων και τραυματισμών, ένα βαθύ τέντωμα για το σώμα αλλά και για το μυαλό.

Θα χρειαστείτε ένα στρωματάκι, μία πετσέτα, μία κουβερτούλα ή μαξιλαράκι και 2 τουβλάκια.

Μαριάννα Θυμιάκη

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga, Vinyasa Krama & Yin Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Οργανώνει workshops, yoga retreats & yoga festivals. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson. Είναι founder και columnist του online περιοδικού γιόγκα και ευεξίας modernyogi.gr Επίσης δίνει κείμενα στο 4moms.gr Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως: David Swenson, Richard Freeman, Tim Miller, Nancy Gilgoff, Jean Claude Garnier, Gregor Maehle, Monica Gauci, Paul Grilley και πολλούς άλλους. Πιστεύει ότι η διδασκαλία πηγάζει κατά βάση βιωματικά και διατηρεί μια καθημερινή πρακτική για την προσωπική & πνευματική της εξέλιξη. Ασχολείται με την αναρρίχηση βράχου, την ορειβασία και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις. Μότο της είναι «Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο». Από τον Οκτώβριο του 2021 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ υλοποιώντας εργαστήρια baby yoga, yoga για παιδιά και yin yoga για ενήλικες.