Αshtanga & Yin Yoga

με τη Μαριάννα Θυμιάκη
για ενήλικες
κάθε Τρίτη 5-6μμ Αshtanga Yoga κάθε Πέμπτη 7.30-8.45μμ Yin Yoga

Πρακτικές για ενήλικες που εξερευνούν διαφορετικά στυλ yoga, με όχημα το σώμα μας και προορισμό μια πιο ενσυνείδητη ζωή.

Η Αshtanga Yoga είναι ένα μονοπάτι ολιστικής υγείας που έχει τις ρίζες του στην Ινδία. Στον Δυτικό κόσμο έγινε γνωστη από τον Shri K. Patthabi Jois. Η μέθοδος εμπεριέχει τον συγχρονισμό της αναπνοής με την κίνηση βασισμένη πάνω σε κάποιες δομημένες κινητικές ακολουθίες. Ο ιδρώτας που παράγεται από την εσωτερική θερμότητα αφαιρεί από τον οργανισμό όλες τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες. Μια πρακτική σχεδιασμένη να προσφέρει ένα υγιές σώμα και πνεύμα.

H Yin Yoga είναι μία πρακτική για όλους με εξαιρετικά οφέλη, καθώς βοηθάει στην ανακούφιση χρόνιων πόνων και τραυματισμών, ένα βαθύ τέντωμα για το σώμα αλλά και για το μυαλό.

Θα χρειαστείτε ένα στρωματάκι, μία πετσέτα, μία κουβερτούλα ή μαξιλαράκι και 2 τουβλάκια.

Μαριάννα Θυμιάκη

Η Μαριάννα Θυμιάκη καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga, Vinyasa Krama και Yin Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και αλλού. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance και πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson. Οργανώνει επίσης workshops, yoga retreats και yoga festivals, ενώ «τρέχει» το online περιοδικό modernyogi.gr και γράφει στο 4moms.gr Η ίδια πιστεύει ότι η διδασκαλία πηγάζει κατά βάση βιωματικά και διατηρεί μια καθημερινή πρακτική για την προσωπική και πνευματική της εξέλιξη. Είναι μητέρα ενός κοριτσιού, στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την αναρρίχηση και την ορειβασία, ενώ συμμετέχει και σε σειρά εθελοντικών δράσεων με μότο: «Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».