Εικαστικό Εργαστήρι

με τη Γιάννα Καραγιάννη
για παιδιά 6+ ετών
Κυριακή 11.30πμ – 1μμ

Κάθε Κυριακή πρωί μια διασκεδαστική πολύχρωμη περιπέτεια περιμένει τα παιδιά 6+ ετών, με στόχο την επαφή τους με την τέχνη μέσα από μια σειρά από εικαστικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, κατασκευές, μονοτυπίες, πλαστική, κολλάζ και άλλα.

Τα παιδιά πειραματίζονται με πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές και με συντροφιά την φαντασία και την έμπνευση θα δημιουργήσουν κάθε φορά τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Γιάννα Καραγιάννη

Η Γιάννα Καραγιάννη είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας, με παράλληλες σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών της Ρώμης (Ζωγραφική, Ανατομία, Ιστορία Τέχνης και Πολιτισμού) και στη σχολή Βακαλό της Αθήνας. Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αγίας Παρασκευής (Pierce College). Στις σπουδές τις περιλαμβάνονται και πλήθος σεμιναρίων για την τεχνολογία και την εικόνα, τις τέχνες, φωτογραφία και Περιβαλλοντική Τέχνη (Environmental Art) στις Η.Π.Α. και ειδικά στο Harvard και το MIT.

Έχει διδάξει στην Ελλάδα, την Αμερική και τη Γερμανία, κυρίως σε γυμνάσια, Ιστορία της Τέχνης, Ζωγραφική, Τεχνικό Σχέδιο, δημιουργία και οργάνωση εικόνων για ψηφιακά προγράμματα. Το προσωπικό της έργο περιλαμβάνει ζωγραφική, ψηφιακή τέχνη (digital art), θεατρικά σκηνικά με χρήση νέων μέσων. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και υπήρξε Υπεύθυνη εικαστικών εκθέσεων στην Αίθουσα Τεχνών του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων. Υποστηρίζει ενεργά, μέσα από οργανώσεις και αυτόνομα, τα δικαιώματα των ζώων που αγαπά ιδιαίτερα. Είναι μοναδική στο να μετατρέπει «σκουπίδια» σε μικρά έργα τέχνης!