εργαστήρι γλυπτικής

με τον Γιάννη Χαρικλέους
για παιδιά 6+ ετών
Σάββατο 11.30 πμ -13.00 μμ @ WORKSHOPS

Μέσα από το εργαστήρι αυτό θα μάθουμε τις βασικές αρχές της γλυπτικής θα πειραματιστούμε με υλικά όπως ο πηλός, το ξύλο, τα σκληρά χαρτόνια αλλά και πολλά ακόμα.

Θα παρατηρήσουμε πως από μια ιδέα για ένα αντικείμενο που θέλουμε να δημιουργήσουμε, αυτό «θα πάρει ζωή» και θα το έχουμε χειροπιαστό μπροστά μας!

Τα παιδιά θα δουλέψουν με τη φαντασία τους και θα μάθουν πως μπορούν να δημιουργήσουν βήμα-βήμα ένα γλυπτό από ένα κομμάτι ξύλο ή ένα παλιό χαρτόνι και άλλα υλικά.

κόστος συμμετοχής

35 € | μήνα

πληροφορίες - κρατήσεις

27520 47370
6944 411 041
workshops@anthosfougaro.gr

Γιάννης Χαρικλέους

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995.  Είναι τελειόφοιτος της σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης και έχει μαθητεύσει σε Εργαστήρια σχεδίου και ζωγραφικής των Μιχαηλίδη-Καπνίση και Παναγιώτη Μπελντέκου καθώς και σκίτσο στη σχολή εφαρμοσμένων τεχνών Ορνεράκη. Επίσης συμμετείχε σε σεμινάρια λιθογραφίας, μεταξοτυπίας τυπογραφίας & παραδοσιακής ιαπωνικής ξυλογραφίας. Έχει εργαστεί εθελοντικά στο ενιαίο ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο-λύκειο στο Αιγάλεω παραδίδοντας μαθήματα χαρακτικής και ζωγραφικής. Έχει διδάξει ζωγραφική & σχέδιο σε παιδιά και ενήλικες.