Κουκλοθέατρο!

Καλοκαίρι 2023!

παραστάσεις από την ομάδα "Αψού! Αψού! Αψού!" του FOUGARO ARTCENTER!!!

Τα παιδιά από 5 ετών και άνω μπορούν να συμμετέχουν χωρίς συνοδό (γονέα ή κηδεμόνα).

εισιτήρια δίνονται 30’ πριν την παράσταση

Σάββατο 18 Μαρτίου, 5.00μμ

«Τα 3 γουρουνάκια»
Όταν τα τρία γουρουνάκια έφυγαν από το σπίτι και πήγαν ο καθένας να χτίσουν το δικό τους σπίτι,το πρώτο γουρουνάκι έφτιαξε ένα σπίτι από άχυρο, το δεύτερο από ξύλινα κλαδιά και το τρίτο από τούβλα. Όμως, μια μέρα, ένας κακός λύκος πεινούσε και βρήκε τα γουρουνάκια! Αλλά! Όλοι ενωμένοι μαζί μπορούμε να νικάμε τα πάντα και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία!!!

Σάββατο 1 Απριλίου, 5.00μμ

«Το Μαγικό Μπιζέλι»
Ο πρίγκιπας θέλει να παντρευτεί μια αληθινή πριγκίπισσα, αλλά αυτές είναι σπάνιες. Όμως, όλα είναι πιθανά με τη βοήθεια ενός ξάδερφου, μιας μάγισσας κι ενός μπιζελιού...

Σάββατο 15 Απριλίου, 5.00μμ

«Πρίγκιπας βάτραχος»
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια όμορφη πριγκίπισσα που συνήθιζε να παίζει με το χρυσό της τόπι κοντά στη λιμνούλα του κήπου. Όμως, μια μέρα, κάτι άσχημο συνέβη. Πλουφ! Το τόπι βούλιαξε στον πάτο της λίμνης. "Ωχ, όχι! Έχασα το χρυσό μου τόπι" κλαψούρισε η πριγκίπισσα. Ξαφνικά, είδε έναν μεγάλο βάτραχο να κάθεται πάνω σ' ένα νούφαρο. "Μπορώ να πάω να σου βρω το τόπι σου. Αλλά θέλω ένα αντάλλαγμα" είπε ο βάτραχος.

Κυριακή 4 Ιουνίου, 6.00μμ

«Ο Παπαγαλίνο και το μυστήριο του μπλε κουβά»
(με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος 5 Ιουνίου)

Ένας παράξενος μπλε κουβάς που προσγειώθηκε στο πάρκο… αναστατώνει την ήσυχη της πόλης. Με αρχηγό ένα ακούραστο ντετέκτιβ - παπαγάλο… τα ζωάκια της πόλης προσπαθούν να λύσουν αυτό το τρομερό μυστήριο!

Τετάρτη 21 Ιουνίου, 7.30μμ

«Η Συναυλία των ζώων»
Ένας γάιδαρος, ένας σκύλος, μια γάτα κι ένας κόκορας θέλουν να φτιάξουν μια μπάντα… μα τι μουσική θα παίζουν;;

Τετάρτη 28 Ιουνίου, 7.30μμ

«Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» 
Δύο πονηροί ψευτοράφτες στήνουν παγίδα σε έναν αυστηρό αυτοκράτορα… τι στολή θα ράψουν να φορέσει ο σπουδαίος και ξακουστός αυτοκράτορας στην παρέλαση;;

Τετάρτη 5 Ιουλίου, 7.30μμ

«Μπλουμ… στα φρούτα!» 
Μια παρέα φρούτων πηγαίνουν εκδρομή στη θάλασσα και εκεί που πλατσούριζαν και τραγουδούσαν… τι να δουν;; Δίπλα τους ακριβώς είναι μια παρέα από ένα λουκάνικο, πατάτες τηγανιτές, κρουασάν και γλειφιτζούρι. Οι φρουτοήρωες μας ενώνονται και…. μια περιπέτεια δύναμης και βιταμινών ξεκινά!…. Να δούμε ποιος θα βγει νικητής!

Τετάρτη 12 Ιουλίου, 7.30μμ

«Ο Παπουτσωμένος γάτος» 
Μετά από μερικούς μήνες ο Παπουτσωμένος Γάτος έμαθε ότι ο βασιλιάς αποφάσισε να κάνει μια βόλτα έξω από την πόλη. Τότε, πήγε γρήγορα στο αφεντικό του και τον παρακάλεσε να βγάλει τα ρούχα του και να μπει στο ποτάμι που περνούσε δίπλα από το δρόμο που θα περνούσε ο βασιλιάς.

Τετάρτη 19 Ιουλίου, 7.30μμ

«Τζακ και η φασολιά» 
Μπορεί ένα μικρό παιδί να τα βάλει με ένα άγριο, τρομερό γίγαντα;; Ο Τζακ με την εξυπνάδα του θα δώσει ένα σπουδαίο μάθημα στους γίγαντες αυτού του κόσμου!!

Τετάρτη 26 Ιουλίου, 7.30μμ

«Τιπ και Στέλλα: Δύο τρομερά ποντίκια!» 
Δύο μικρά ποντικάκια μας μαθαίνουν ότι με την αληθινή φιλία η ζωή είναι μια απέραντη παιδική χαρά!!

Τετάρτη 2 Αυγούστου, 7.30μμ

«Τα καλά λυκάκια» 
Τρία μικρά λυκάκια προσπαθούν να ξεφύγουν από ένα λιγουρη – Γουρούνη που τα κυνηγάει. Τι θα γίνει όμως όταν τον καλέσουν τα λυκάκια στο σπίτι τους για τσάι;

Τετάρτη 9 Αυγούστου, 7.30μμ

«Οι 7 νάνοι και η Χιονάτη» 
Μια φορά κι έναν καιρό σε κάποιο μακρινό βασίλειο, η βασίλισσα γεννά ένα όμορφο κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά και ροδοκόκκινα μάγουλα.

Τετάρτη 16 Αυγούστου, 7.30μμ

«Τα μαγικά μπαλόνια»

  • Γη καλεί Πλανήτη Δικαιωμάτων
  • Πλανήτης δικαιωμάτων ακούει; -
  • Όβερ!

Τα δικαιώματα των παιδιών έχουν εγκαταλείψει τη Γη και κατοικούν σε έναν άλλο πλανήτη. Ένας ακούραστος επιστήμονας παλεύει να τα φέρει πίσω. Θα γνωρίσει ένα πολύ παράξενο βοηθό. Θα τα καταφέρουν να επιστρέψουν τα δικαιώματα των παιδιών στη Γη;

Τετάρτη 23 Αυγούστου, 7.30μμ

«Το γυάλινο βουνό» 
Ο Σκούφης είναι ο φιλαράκος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε! Θα περάσει από δάση πυκνά, θα παλέψει με κακούς μάγους και ψεύτικους βοσκούς θα κινδυνεύσει πολλές φορές… και όλα αυτά για να σώσει την αγαπημένη του φίλη. Σκούφη, εμείς θα σε βοηθήσομε!!!
 

Τετάρτη 30 Αυγούστου, 7.30μμ

«Πινόκιο» 
Ο Πινόκιο, το ξύλινο παιδάκι, λέει ψέματα πολλά και η μύτη του μεγαλώνει! Τί τραβάει ο μπαμπάς του ο Τζεπέτο, ώστε να τον σώζει από τις περιπέτειες που μπλέκει..!