κουκλοθέατρο καλοκαίρι 2024

από την ομάδα μας "Αψού! Αψού! Αψού!" στους κήπους του ΦΟΥΓΑΡΟΥ!
παραστάσεις για παιδιά
Κάθε Τετάρτη ώρα 7.30 μ.μ. στο GARDEN KIOSK

Σας προσκαλούμε στο Φουγάρο για κουκλοθέατρο!

παραστάσεις:

Τετάρτη 26/6/2024 
γιορτάζουμε την ημέρα μουσικής  με έναν ξεχωριστό τρόπο!
"η συναυλία των ζώων" 
Την ιστορία την ξέρετε σίγουρα. Ο γάιδαρος, ο σκύλος η γάτα κι ο κόκορας ξεκινούν να βρουν την τύχη τους: θέλουν να γίνουν μουσικοί στην πόλη της Βρέμης. Αλλά τί σόι μουσική παίζουν;

Τετάρτη 3/7/2024 
"Ο Παπαγαλίνος και ο μπλε κάδος της ανακύκλωσης"

Ένας παράξενος μπλε κουβάς που προσγειώθηκε στο πάρκο… αναστατώνει την ήσυχη της πόλης. Με αρχηγό ένα ακούραστο ντετέκτιβ - παπαγάλο… τα ζωάκια της πόλης προσπαθούν να λύσουν αυτό το τρομερό μυστήριο!

Τετάρτη 17/7/2024 
«Μπλουμ… στα φρούτα!»

Μια παρέα φρούτων πηγαίνουν εκδρομή στη θάλασσα και εκεί που πλατσούριζαν και τραγουδούσαν… τι να δουν;;  Δίπλα τους ακριβώς είναι μια παρέα από  ένα λουκάνικο, πατάτες τηγανιτές, κρουασάν και γλειφιτζούρι. Οι φρουτοήρωες μας ενώνονται και…. μια περιπέτεια δύναμης και βιταμινών ξεκινά!…. Να δούμε ποιος θα βγει νικητής!

Τετάρτη 24/7/2024  
Τα τρία γουρουνάκια

Όταν τα τρία γουρουνάκια έφυγαν από το σπίτι και πήγαν ο καθένας να χτίσουν το δικό τους σπίτι,το πρώτο γουρουνάκι έφτιαξε ένα σπίτι από άχυρο, το δεύτερο από ξύλινα κλαδιά και το τρίτο από τούβλα. Όμως, μια μέρα, ένας κακός λύκος πεινούσε και βρήκε τα γουρουνάκια! Αλλά! Όλοι ενωμένοι μαζί μπορούμε να νικάμε τα πάντα και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία!

Τετάρτη 7/8/2024  
Οι 7 νάνοι και η Χιονάτη

Μια φορά κι έναν καιρό σε κάποιο μακρινό βασίλειο, η βασίλισσα γεννά ένα όμορφο κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά και ροδοκόκκινα μάγουλα.

κόστος συμμετοχής

6 € / άτομο

εισιτήρια δίνονται  στα Εργαστήρια, 30’ πριν την έναρξη της παράστασης.

πληροφορίες

27520 47370 | info@anthosfougaro.gr