Λέσχη Ανάγνωσης

με τη φιλόλογο Σόνια Κωνσταντινοπούλου
κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα 6-8μμ

Στη Λέσχη Ανάγνωσης συναντιόμαστε και συζητούμε για ένα βιβλίο που έχουμε από κοινού αποφασίσει, αναπτύσσοντας τη δημιουργική συζήτηση και τη φιλαναγνωσία, συνεπικουρούμενοι και από δράσεις με σταθερό σημείο αναφοράς το βιβλίο.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του FOUGARO ARTCENTER, υπάρχει ωστόσο και η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, για τους φίλους που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συμμετέχετε στις συναντήσεις μας είναι να εγγραφείτε στη Λέσχη Ανάγνωσης.

Ελεύθερη συμμετοχή

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 6.00μμ

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης του Φουγάρου αφιερώνει την τελευταία της συνάντηση για το 2022, στον Αυστριακό λυρικό ποιητή και πεζογράφο, Rainer Maria Rilke και στο έργο του "Κισμέτ: Δεκατρείς ιστορίες αγάπης". Ο Ράινερ Μαρία Ρίλκε με τις 13 μικρές του ανεξάρτητες ιστορίες, περιγράφει τον έρωτα, τα ανθρώπινα πάθη, τις αμφιβολίες και τον θάνατο. Οι χαρακτήρες του παλεύουν καθημερινά με την ανικανοποιητη πλευρά τους και το άπιαστο όνειρο, μέσα από μια απροσδιόριστη και απρόβλεπτη προσωπική πορεία για τον καθένα.

Συντονίζει η φιλόλογος Σόνια Κωνσταντινοπούλου.