Μωρολέσχη

με την Δήμητρα Ζησιμάτου
για γονείς με παιδιά 2+ ετών
κάθε Τετάρτη 6-7μμ

Λιλιπούτειοι βιβλιόφιλοι δίνουν ραντεβού στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του FOUGARO ARTCENTER και συμμετέχουν σε ένα κύκλο δραστηριοτήτων, προκειμένου να γνωρίσουν το βιβλίο μέσα από το παιχνίδι, ώστε η ανάγνωση να γίνει αγαπημένη συνήθεια και μέρος της καθημερινότητάς τους! Μαθαίνουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να είναι σωστοί αναγνώστες, να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης.

Χάρη σε δραστηριότητες που εμπλέκουν όλες τις αισθήσεις, ενθαρρύνεται η σωματική και συναισθηματική έκφραση των παιδιών, ενώ ήχοι, ποικίλα υλικά, χρώματα, η σωματική επικοινωνία, ακόμη και ο χορός, γίνονται τα εργαλεία που απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά τους. Η δράση ξεκινά πάντα με αφορμή ένα παραμύθι και ακολουθεί βιωματική δράση όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.

Δήμητρα Ζησιμάτου

Η Δήμητρα Ζησιμάτου γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Η αγάπη της για τα παιδιά και το θέατρο την οδήγησε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, από όπου και αποφοίτησε. Από το 2022 συνεργάζεται με το FOUGARO ARTCENTER, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας εργαστήρια συναισθημάτων, θεατρικό και αισθητηριακό παιχνίδι.