μουσικά εργαστήρια

με τη Μάγια Παπαγεωργίου
για γονείς με παιδιά από 18 μηνών έως 3 ετών
κάθε δεύτερη Πέμπτη | 6.15 - 7.15 μμ @ KIDS' LIBRARY

Μαζί με το παιδί παίζω μουσική

Τα παιδιά δρώντας και παίζοντας μαζί με τους γονείς/φροντιστές τους, μέσα από την εμπιστοσύνη και την μίμηση εξελίσσονται μουσικά, αναπτυξιακά και κοινωνικά. Μέσα από τη μουσική ακρόαση, την κίνηση, το παιχνίδι και το τραγούδι, εντοπίζουμε ήχους, ρυθμούς και μελωδίες ενώ παράλληλα ανακαλύπτουμε τη σχέση μας με το χώρο, το σώμα και τους συμπαίκτες μας!

ημερομηνίες εργαστηρίων
Οκτώβριος: 12 και 26
Νοέμβριος: 9 και 23
Δεκέμβριος: 7 και 21
Ιανουάριος: 11 και 25
Φεβρουάριος: 8 και 22
Μάρτιος: 7 και 21
Απρίλιος: 4 και 18
Μάιος: 16 και 30

Μάγια Μύριαμ Παπαγεωργίου

Είναι μουσικοπαιδαγωγός και θεατροπαιδαγωγός και εργάζεται με ομάδες παιδιών. Είναι απόφοιτη της σχολής Μουσικής Τεχνολογίας του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων, και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών “Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” του πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφώσεις Θεατρικού Παιχνιδιού και Παιδαγωγικής Θεάτρου στο τριετές εργαστήρι του Σχολείου Παιχνιδιού, καθώς και Μουσικής Ανάπτυξης του Παιδιού στην Πρώτη Παιδική Ηλικία στη Ρώμη  πάνω στη μέθοδο "Musica in Culla" (Music In the Crib. Έχει εκπαιδευτεί στην κατασκευή και εμψύχωση θεατρικής μαριονέτας καθώς αγαπάει να χρησιμοποιεί, σαν εργαλείο με τα παιδιά αλλά και να παίζει η ίδια κουκλοθέατρο.  Έχει εργαστεί σε πολιτιστικές παραγωγές φορέων όπως το Μουσικό Χωριό, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023, η Διεθνής Θερινή Μουσική Ακαδημία από την ΑΚ.Σ.Σ, οι εκδόσεις Νεφέλη, οι Φίλοι του Ελληνικού νησιού και της Θάλασσας κ.α.  
Έχει υπάρξει μέλος της ομάδας παραγωγής της διεθνούς μουσικής Κοινότητας Μουσικό Χωριό και είναι μέλος της ομάδας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης “Άγγιγμα και Όρια” αλλά και μέλος της συγγραφικής ομάδας του παραμυθιού “Κοχυλάκι εσύ δε φταις”.