3 μοναδικές συναυλίες!

3 σχολικές ορχήστρες
από την Αμερική
Κυριακή 10, Σάββατο 23 & Δευτέρα 25 Μαρτίου | 7 μμ

Το FOUGARO ARTCENTER υποδέχεται για 3 μοναδικές συναυλίες
3 διάσημες σχολικές ορχήστρες από την Αμερική !!!

Το Champlin Park High School, το Rosemount High School και το Thomas Jefferson High School, 3 σχολεία από τη Minnesota, στη FOUGARO GALLERY.

είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 10 Μαρτίου, 7.00μμ

Champlin Park High School

Το Champlin Park High School είναι ένα τετραετές δημόσιο γυμνάσιο στο Champlin της Minnesota στις ΗΠΑ. Το όνομα του σχολείου προέρχεται από τον συνδυασμό του Brooklyn Park και του Champlin. Άνοιξε το φθινόπωρο του 1992, και βρίσκεται σήμερα είναι στα κορυφαία λύκεια της πολιτείας με πάνω από 3000 φοιτητές. Το 2012, το 2013 και το 2014, το γυμνάσιο Champlin Park έλαβε την αναγνώριση ως «Κορυφαίο για το Newsweek Σχολείο», μια διάκριση που αναγνωρίζει τα κορυφαία λύκεια σε όλη τη χώρα. Λειτουργεί σε πέντε περιόδους, με πρόγραμμα σπουδών τριμήνου.

Το Μουσικό πρόγραμμα στο Champlin Park περιλαμβάνει πολλά συγκροτήματα, χορωδιών και ορχήστρας καθώς και μαθήματα Percussion Studio, Voice lab, Music Exploration, IB Music και World Drumming. Εκτός της σχολικής ημέρας, υπάρχουν πολλά συν-διδακτικά σύνολα όπως το fiddle club, η vocal jazz, τζαζ μπάντα,ορχήστρα δωματίου και μπάντα παρέλασης. Έχει ταξιδέψει εκτενώς στις ΗΠΑ, καθώς και στη Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και Ισπανία. Οι έφηβοι μουσικοί θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στην Ελλάδα από το FOUGARO ARTCENTER στο Ναύπλιο.

Σάββατο 23 Μαρτίου, 7.00μμ

Rosemount High School

Tο Γυμνάσιο Rosemount είναι ένα δημόσιο καθολικό γυμνάσιο με περισσότερους από 2.000 μαθητές στην Α΄ έως την Δ΄ τάξη. Το Rosemount βρίσκεται σε προάστιο είκοσι μίλια νότια της Minneapolis και του Saint Paul, στη Μινεσότα.

Το Πρόγραμμα Χορωδίας του Γυμνασίου Rosemount διευθύνεται από τον κ. Steve Albaugh, την κα Laura Sandham και την κα Gina Toso. Περισσότεροι από 300 μαθητές είναι εγγεγραμμένοι σε επτά χορωδίες και πολλά εξωσχολικά σύνολα. Ετησίως, μέλη της χορωδίας και σύνολα βραβεύονται με υψηλές βαθμολογίες στους αντίστοιχους διαγωνισμούς της Πολιτείας της Μινεσότα. Επιπλέον, οι μαθητές της χορωδίας του RHS επιλέγονται συνεχώς για την καταξιωμένη Διαπολιτειακή Χορωδία της Μινεσότα.

Το Πρόγραμμα Χορού του RHS διευθύνεται από την κα Christina Morris. Το Τμήμα Χορού προσφέρει στους μαθητές ευρεία γκάμα μαθημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν ως ερμηνευτές ενώ αποκτούν εφ’ όρου ζωής εκτίμηση των τεχνών και κατανόηση του σημαντικού ρόλου που συνεχίζει να παίζει η καλλιτεχνική έκφραση στον πολιτισμό.

Το Χορωδιακό και Χορευτικό Σύνολο του RHS οργανώθηκε την άνοιξη του 2018 για να προσφέρει στους πιο εξελιγμένους μαθητές της χορωδίας και του χορού τη συναρπαστική ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία ευρωπαϊκή περιοδεία.

Δευτέρα 25 Μαρτίου, 7.00μμ

Thomas Jefferson High School

Το Μουσικό Γυμνάσιο Thomas Jefferson στο Bloomington της Μινεσότα, παρέχει ευρεία ποικιλία επιλογών για τους μαθητές του, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων συναυλιακών ορχηστρών, δύο συνόλων jazz, στρατιωτικής μπάντας, δύο ορχηστρών, τριών χορωδιών, τριών επιπέδων κιθάρας, δύο επιπέδων Παραγωγής Ήχου και δύο επιπέδων Εργαστηρίου Πιάνου.

Με στόχο να παρέχει σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να αναπτύξει τις μουσικές του δυνατότητες στο έπακρο, το Πρόγραμμα Ορχήστρας του TJHS υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση στη μουσική εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει ισορροπημένο πρόγραμμα μεγάλων συνόλων και εμφανίσεων δωματίου, μουσικές εκτελέσεις σόλο, μελέτες στη θεωρία της μουσικής και μουσική ορολογία,

Οι ορχήστρες του TJHS έχουν μακρά παράδοση στις περιοδείες από το 1970, πραγματοποιώντας διεθνείς εμφανίσεις κάθε δύο χρόνια. Οι συναυλιακές ορχήστρες του TJHS έχουν περιοδεύσει σε Ιαπωνία, Ισπανία, Νορβηγία, Αφρική, Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Καναδά, Δομινικανή Δημοκρατία, Ιταλία, Πουέρτο Ρίκο και Κόστα Ρίκα.