Σίμος Γκάτσης

LIVE!
Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 10 μμ

Το Σάββατο 12 Αυγούστου μετά τις 10 μμ υποδεχόμαστε στο FOUGARO ARTCENTER τον Σίμο Γκάτση σε ένα LIVE με έντεχνη και λαϊκή μουσική από την ελληνική δισκογραφία.

Στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο Ανδρέας Μπογάς.

Σίμος Γκάτσης

Ο Σίμος (Συμεών) Γκάτσης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην πόλη του Άργους. Είναι γόνος της γνωστής μουσικής οικογένειας Γκάτση με καταγωγή από το Ανυφί Αργολίδας, που έχει …παράξει έξοχους τραγουδιστές, που έχουν διασκεδάσει και διασκεδάζουν ακόμη την Αργολίδα (και όχι μόνο).

Μαζί με τις πανεπιστημιακές σπουδές του (είναι γεωπόνος), ασχολήθηκε παράλληλα από μικρός με το τραγούδι, παρακολουθώντας μαθή-ματα φωνητικής και συμμετέχοντας σε μουσικά σχήματα, που δημιουργούσε είτε ο ίδιος, ή μαζί με τον επίσης τραγουδιστή και μουσικό αδελφό του Θανάση Γκάτση, έχει δε εμφανιστεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Οι μουσικές επιλογές του είναι περισσότερο από την ελληνική δισκογραφία, φωνητικά δε κινείται με χαρακτηριστική άνεση και ιδιαίτερη ευαισθησία στο χώρο του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού της πατρίδας μας.

Η ζεστή και μελωδική φωνή του μεταφέρει όμορφα, απαλά και κατανοητά τα λόγια των τραγουδιών στ’ αυτιά των ακροατών, η επαφή του δε με το κοινό των παραστάσεών του, είναι εξαιρετική.