Σίμος Γκάτσης & Ιωακείμ Ασλανίδης LIVE

Σάββατο 29 Ιουνίου μετά τις 9.30 μμ

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 μετά τις 9.30 μ.μ. στο FOUGARO ARTCENTER, ο Σίμος Γκάτσης & ο Ιωακείμ Ασλανίδης θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε ένα acoustic Live με μια κιθάρα κ μια φωνή!

 

Ιωακείμ Ασλανίδης

Ο Ιωακείμ Ασλανίδης κατάγεται από την Αθήνα και η βασική του επαγγελματική δραστηριότητα είναι η μουσική.
Εκφράζεται μουσικά κυρίως μέσω της κιθάρας του, αλλά και μέσα από το τραγούδι.
Στο βιογραφικό του προσμετρά συνεργασίες με πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας όπως: Χρήστος Πάζης, Άντζελα Δημητρίου, Λίτσα Γιαγκούση, Νίκος Νομικός, Πέτρος Ίμβριος και άλλοι.
Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται ως μουσικός του δρόμου μιας και εκεί αισθάνεται καλλιτεχνικά ότι μπορεί να εκφράσει τους στίχους και τη μουσική του.

Σίμος Γκάτσης

Ο Σίμος (Συμεών) Γκάτσης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην πόλη του Άργους. Είναι γόνος της γνωστής μουσικής οικογένειας Γκάτση με καταγωγή από το Ανυφί Αργολίδας, που έχει …παράξει έξοχους τραγουδιστές, που έχουν διασκεδάσει και διασκεδάζουν ακόμη την Αργολίδα (και όχι μόνο).

Μαζί με τις πανεπιστημιακές σπουδές του (είναι γεωπόνος), ασχολήθηκε παράλληλα από μικρός με το τραγούδι, παρακολουθώντας μαθή-ματα φωνητικής και συμμετέχοντας σε μουσικά σχήματα, που δημιουργούσε είτε ο ίδιος, ή μαζί με τον επίσης τραγουδιστή και μουσικό αδελφό του Θανάση Γκάτση, έχει δε εμφανιστεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Οι μουσικές επιλογές του είναι περισσότερο από την ελληνική δισκογραφία, φωνητικά δε κινείται με χαρακτηριστική άνεση και ιδιαίτερη ευαισθησία στο χώρο του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού της πατρίδας μας.

Η ζεστή και μελωδική φωνή του μεταφέρει όμορφα, απαλά και κατανοητά τα λόγια των τραγουδιών στ’ αυτιά των ακροατών, η επαφή του δε με το κοινό των παραστάσεών του, είναι εξαιρετική.