Βελονάκι

με τη Χριστίνα Τσεκούρα
κάθε Παρασκευή 7.30-8.30μμ
πλέξιμο για παιδιά 8+ ετών

Τα MALLIA COUVARIA είναι ένα εργαστήριο για την εκμάθηση βασικών αρχών στο πλέξιμο με βελόνες ή βελονάκι. Φέτος υποδεχόμαστε τον χειμώνα πλέκοντας τα δικά μας αντικείμενα.

Μαθαίνουμε βασικές τεχνικές στο πλέξιμο με βελονάκι και κατασκευάζουμε ζωάκια, κασετίνες, τσάντες και πολλά ακόμα. Αναπτύσσοντας τη λεπτή κινητικότητα ενεργοποιούμε τη φαντασία μας και αισθανόμαστε την απόλαυση της δημιουργίας!

Χριστίνα Τσεκούρα

Γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στα Ίρια. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση» (Πανεπιστημίου Πελοποννήσου). Βρίσκεται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2003 και έχει συμμετάσχει σε πολλά βιωματικά εργαστήρια που αφορούν τη θεατρική τέχνη στην εκπαίδευση. Παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Από το 2013 συνεργάζεται με τις Βιβλιοθήκες και τα Εργαστήρια του Φουγάρου, διδάσκοντας ρομποτική, χρήση Η/Υ και χειροτεχνία.