Βελονάκι

με τη Χριστίνα Τσεκούρα
κάθε Παρασκευή 7.30-8.30μμ
πλέξιμο για παιδιά 8+ ετών

Τα MALLIA COUVARIA είναι ένα εργαστήριο για την εκμάθηση βασικών αρχών στο πλέξιμο με βελόνες ή βελονάκι. Φέτος υποδεχόμαστε τον χειμώνα πλέκοντας τα δικά μας αντικείμενα.

Μαθαίνουμε βασικές τεχνικές στο πλέξιμο με βελονάκι και κατασκευάζουμε ζωάκια, κασετίνες, τσάντες και πολλά ακόμα. Αναπτύσσοντας τη λεπτή κινητικότητα ενεργοποιούμε τη φαντασία μας και αισθανόμαστε την απόλαυση της δημιουργίας!

Χριστίνα Τσεκούρα

Η Ρίτα Ζηκίδου γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Ναύπλιο). Από το 2012 σχεδιάζει προγράμματα για ομάδες παιδιών και εφήβων. Έχει εργαστεί ως σκηνογράφος-ενδυματολόγος στο θέατρο και ως βοηθός σε παραγωγές χοροθεάτρου της ομάδας «Αμάλγαμα». Είναι συνδημιουργός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «…και η Ιστορία γίνεται παιχνίδι» και ως θεατροπαιδαγωγός έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (2017-2019). Το 2020 πιστοποιήθηκε στα Σχολεία του Δάσους από τους «Πευκίτες» και έκτοτε επιμορφώνεται στην υπαίθρια εκπαίδευση και την παιδαγωγική της φύσης. Με τα Εργαστήρια του FOUGARO ARTCENTER συνεργάζεται από το 2013.