ζωγραφική σε κεραμικά

με τη Στέλλα Καπεζάνου
εικαστικό εργαστήριο για έφηβους 12+ & ενήλικες στο πλαίσιο του πρότζεκτ now women
Κυριακή 2 Ιουλίου 6-9 μμ

Το έργο της Στέλλας Καπεζάνου χαρακτηρίζεται από μία σαρκαστική διάθεση κριτικής στις σύγχρονες ανθρώπινες σχέσεις. Πλάι στα ζωγραφικά της έργα, αναπτύσσει μία σειρά κεραμικών γλυπτών που απηχούν την ίδια αισθητική.

Στο εργαστήριο αυτό, έφηβοι και ενήλικες, με την καθοδήγηση της Στέλλας Καπεζάνου, θα κάνουν μία προσπάθεια να απεικονίσουν το περιβάλλον, τους γύρω τους, σκέψεις και ιδέες τους, υπό το ζωγραφικό πρίσμα της.

Το FOUGARO ARTCENTER θα προμηθεύσει τους συμμετέχοντες με κεραμικές πιατέλες έτοιμες για ζωγραφική.

Στέλλα Καπεζάνου

Η Στέλλα Καπεζάνου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, με τιμητική υποτροφία από το ΙΚΥ για την πρώτη θέση στις εισαγωγικές εξετάσεις της ΑΣΚΤ.

Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Chelsea College of Arts του Λονδίνου, με την υποστήριξη της Motoroil Hellas, όπου της απονεμήθηκε η υποτροφία Frank Bowling.

Στο Λονδίνο έχει βραβευθεί με το Clyde & Co Emerging Star Award, το Cass Art Prize 2018 και ήταν φιναλίστ για το Solo Show Award 2017, το Rise Art Prize 2018 και το ACS Studio Prize 2018. Έχει παρουσιάσει τα έργα της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Ελλάδας.